IIUM Grad 96/2000

Discussion Boards for International Islamic University Graduates 96/2000
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Share
 

 UIA dulu dan sekarang

Go down 
AuthorMessage
Aliff Lam



Posts : 89
Join date : 2008-07-20
Age : 43
Location : Country Homes, Rawang

UIA dulu dan sekarang Empty
PostSubject: UIA dulu dan sekarang   UIA dulu dan sekarang Icon_minitimeSun Jul 27, 2008 9:41 pm

Askum, kengkawan atau sesiapa ada x simpan gambar2 uia waktu dulu2 dan yg terkini. mungkin kita blh kongsi sama2 di sini utk mengembalikan nostalgia lama..!

UIA Dulu2..
UIA dulu dan sekarang Cons-110
UIA sekarang..
UIA dulu dan sekarang Dsc_0111
Kulliyyah of Laws
UIA dulu dan sekarang Dsc_0112
Ada sape2 ingat lagi x motorsikal dia kena clamp pasal parking kat depan nih.. pastu pi bertekak dgn pakguard nama hamzah yg selalu cari pasal dgn bebudak dulu tue ! yang paling terel kawan kita yg pi gergaji mangga solex pak guard tu, tu yg dia hangin tu..! Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile http://ukhwah-bersatu.blog2009.com/
rusdylin



Posts : 16
Join date : 2008-07-30

UIA dulu dan sekarang Empty
PostSubject: Re: UIA dulu dan sekarang   UIA dulu dan sekarang Icon_minitimeWed Jul 30, 2008 3:19 pm

Lippy, nak post gambo bertenet berlatar-belakangkan UIA, bley tak? rabbit
Back to top Go down
View user profile
Hamidi_sban



Posts : 79
Join date : 2008-07-29
Age : 43
Location : Seremban

UIA dulu dan sekarang Empty
PostSubject: Re: UIA dulu dan sekarang   UIA dulu dan sekarang Icon_minitimeThu Jul 31, 2008 9:33 am

Di, gambor sape yg bertenet tu? Ada yg aku kenal ke? scratch
Back to top Go down
View user profile http://thirdlane.blogspot.com
Aliff Lam



Posts : 89
Join date : 2008-07-20
Age : 43
Location : Country Homes, Rawang

UIA dulu dan sekarang Empty
PostSubject: Re: UIA dulu dan sekarang   UIA dulu dan sekarang Icon_minitimeFri Aug 01, 2008 10:20 pm

rusdylin wrote:
Lippy, nak post gambo bertenet berlatar-belakangkan UIA, bley tak? rabbit

BOLEEH..! (bunyi cam mamak buat teh tarik iklan U mobile..)

gambar dulu ke gambor skrg..? kalau ada ciri2 nostalgia, dipersilakan... king
Back to top Go down
View user profile http://ukhwah-bersatu.blog2009.com/
Hamidi_sban



Posts : 79
Join date : 2008-07-29
Age : 43
Location : Seremban

UIA dulu dan sekarang Empty
PostSubject: Re: UIA dulu dan sekarang   UIA dulu dan sekarang Icon_minitimeSat Aug 02, 2008 10:01 am

Ngko tak tanya detail kat rusdy tu.... Cuba tanya gambor sape bertenet yg dia nak post tu? Kang ada gambor org lain plak nnt, kekekeke! lol!
Back to top Go down
View user profile http://thirdlane.blogspot.com
rusdylin



Posts : 16
Join date : 2008-07-30

UIA dulu dan sekarang Empty
PostSubject: Re: UIA dulu dan sekarang   UIA dulu dan sekarang Icon_minitimeMon Aug 04, 2008 6:40 pm

Heheh..ko ni risau semacam je midi..
Ada something yg tak patut di'publicise'kan ker..? Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Aliff Lam



Posts : 89
Join date : 2008-07-20
Age : 43
Location : Country Homes, Rawang

UIA dulu dan sekarang Empty
PostSubject: Re: UIA dulu dan sekarang   UIA dulu dan sekarang Icon_minitimeMon Aug 04, 2008 8:27 pm

Untuk meng'refresh'kan lagi memori kita dgn suasana di uia peringkat awal dulu2, saya kepilkan video yg dirakam di sekitar uia, esp moot court dan bilik org kuat menteri kita, saudara irmohizam... tapi yg confirm, midi mesti tangkap syahdu punya lah..!



Razz Razz Razz Shocked
Back to top Go down
View user profile http://ukhwah-bersatu.blog2009.com/
Hamidi_sban



Posts : 79
Join date : 2008-07-29
Age : 43
Location : Seremban

UIA dulu dan sekarang Empty
PostSubject: Re: UIA dulu dan sekarang   UIA dulu dan sekarang Icon_minitimeTue Aug 05, 2008 3:54 pm

Isk! First time siut aku tengok videoclip lagu tu... Tk brp sedih laa sbb pakai bilik Irmo, kalau D44 baru laa masyuk, waktu tgh main jerami, wakakaka! Kena plak member Suara Hati ngko tu pun blakon klip tu.

Sebut Suara Hati, takde klip lagu ke? Kekeke...


Last edited by Hamidi_sban on Wed Aug 06, 2008 12:27 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://thirdlane.blogspot.com
Aliff Lam



Posts : 89
Join date : 2008-07-20
Age : 43
Location : Country Homes, Rawang

UIA dulu dan sekarang Empty
PostSubject: Re: UIA dulu dan sekarang   UIA dulu dan sekarang Icon_minitimeTue Aug 05, 2008 8:19 pm

Midi sebab ngko minat sangat dgn kumpulan ni, jadi aku letakkan link utk koleksi lagu dari 1st album Suara Hari 'Kembalilah Kasih'. aku pun x tahu sape yg letak sbb aku punya master copy pun dah hilang.. (tu yg terharu tue.. ishk.. ishk.. Crying or Very sad

boleh masuk http://www.geocities.com/mynasyidsuarahati2/
kemudian klik lagu pilihan : cth 'Lambaian Kasih' (lagu tema taaruf week IIUMC)
pegi dekat ikon 'download song' kemudian Right Click then select Save Link As atau Save Target As dan simpanlah di dalam komputer anda utk tatapan dan santapan rohani serta nostalgia anda... Sad
Back to top Go down
View user profile http://ukhwah-bersatu.blog2009.com/
Sponsored content




UIA dulu dan sekarang Empty
PostSubject: Re: UIA dulu dan sekarang   UIA dulu dan sekarang Icon_minitime

Back to top Go down
 
UIA dulu dan sekarang
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
IIUM Grad 96/2000 :: NOSTALGIA :: Kenangan di UIA-
Jump to: