IIUM Grad 96/2000

Discussion Boards for International Islamic University Graduates 96/2000
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Share
 

 Macamana nak meriahkan forum nih ?

Go down 
AuthorMessage
Aliff Lam



Posts : 89
Join date : 2008-07-20
Age : 43
Location : Country Homes, Rawang

Macamana nak meriahkan forum nih ? Empty
PostSubject: Macamana nak meriahkan forum nih ?   Macamana nak meriahkan forum nih ? Icon_minitimeSun Aug 10, 2008 8:13 pm

Macamana nak meriahkan forum nih ?

The title speaks itself ? any comments ? study
Back to top Go down
http://ukhwah-bersatu.blog2009.com/
Hamidi_sban



Posts : 79
Join date : 2008-07-29
Age : 43
Location : Seremban

Macamana nak meriahkan forum nih ? Empty
PostSubject: Re: Macamana nak meriahkan forum nih ?   Macamana nak meriahkan forum nih ? Icon_minitimeMon Aug 11, 2008 12:36 pm

Lippy,

1. Ngko cuba kawtim dgn mode e-group LL.B (UIA) utk hantar msg or invitation kpd members b'kennaan Forum ni & Blog IIUM; atau

2. Ngko sendiri hantar invitation melalui list registered members e-group tu; atau

3. Kita buat TT secepat mungkin, post gambar bebanyak dlm forum ni, blog & e-group... Bg yg tak aktif tu jeles, kekeke!

4. Bayar RM5 utk sesapa yg post dlm forum ni.
Back to top Go down
http://thirdlane.blogspot.com
Aliff Lam



Posts : 89
Join date : 2008-07-20
Age : 43
Location : Country Homes, Rawang

Macamana nak meriahkan forum nih ? Empty
PostSubject: Re: Macamana nak meriahkan forum nih ?   Macamana nak meriahkan forum nih ? Icon_minitimeMon Aug 11, 2008 2:18 pm

semua aku jer.. ngko buat aper..? amik gambor..!? Rolling Eyes
Back to top Go down
http://ukhwah-bersatu.blog2009.com/
Hamidi_sban



Posts : 79
Join date : 2008-07-29
Age : 43
Location : Seremban

Macamana nak meriahkan forum nih ? Empty
PostSubject: Re: Macamana nak meriahkan forum nih ?   Macamana nak meriahkan forum nih ? Icon_minitimeTue Aug 12, 2008 7:19 am

Hehehe... ok ler tu amek gambor. cheers
Back to top Go down
http://thirdlane.blogspot.com
rusdylin



Posts : 16
Join date : 2008-07-30

Macamana nak meriahkan forum nih ? Empty
PostSubject: Re: Macamana nak meriahkan forum nih ?   Macamana nak meriahkan forum nih ? Icon_minitimeTue Aug 12, 2008 3:15 pm

Aliff Lam wrote:
semua aku jer.. ngko buat aper..? amik gambor..!? Rolling Eyes

Ontah ko ni Mid..asyik2 Lippy yo kono.. tongue
Back to top Go down
Hamidi_sban



Posts : 79
Join date : 2008-07-29
Age : 43
Location : Seremban

Macamana nak meriahkan forum nih ? Empty
PostSubject: Re: Macamana nak meriahkan forum nih ?   Macamana nak meriahkan forum nih ? Icon_minitimeTue Aug 12, 2008 4:16 pm

Hehehehe... ok laa tu. Bila lg nk kenakan si Lippy tu, lgpun dia terel komputer! Abih wak sedi, ngko plak buat ape?
Back to top Go down
http://thirdlane.blogspot.com
Sponsored content




Macamana nak meriahkan forum nih ? Empty
PostSubject: Re: Macamana nak meriahkan forum nih ?   Macamana nak meriahkan forum nih ? Icon_minitime

Back to top Go down
 
Macamana nak meriahkan forum nih ?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» (MOC) HM Schooner pickle.
» How Did You Become a Phan?
» German ja oder nein?
» Pinus Banksiana (Jack Pine)
» '66 VW "Cal Look" VW Bug

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
IIUM Grad 96/2000 :: PERBINCANGAN UMUM :: Sembang Kedai Kopi-
Jump to: